Renske Derksen

Mijn naam is Renske Derksen. Ik ben afgestudeerd ontwikkelingspsycholoog bij de Radboud Universiteit Nijmegen.

Hatha yoga

Na zelf de positieve effecten van yoga te hebben ervaren ben ik in 2014 een erg mooie,  waardevolle drie jarige hatha yoga docenten opleiding gaan volgen (Fiore Osmose, Den Haag, diploma behaald 2017). Voor mij is yoga een manier van leven; verbinding, bewustzijn, aandacht hebben, genieten,  aanwezig zijn, voelen en accepteren wat er is, zorgzaam zijn voor jezelf. Graag geef ik de kracht en zachtheid die yoga kan bieden voor lichaam en geest aan liefhebbers door.

Door het beoefenen van yoga houdingen (asana’s), bewust ademen en meditatie ontstaat er mogelijk meer lichaamsbewustwording, rust in het denken, betere concentratie, meer in het hier-en-nu-aanwezig zijn en meer ontspanning. Ik gun je om te ontdekken wat yoga voor jou kan en mag betekenen.

Yoga is voor alle leeftijden.

Babymassage

Mijn belangstelling tijdens mijn studie betrof onder meer de invloed van lichaamscontact en huid-op-huid contact, ook wel ‘kangaroo care’ genoemd, bij  baby’s. Mijn visie is dat lichaamscontact voor een baby een basisbehoefte is en van groot belang is voor een gezonde, lichamelijk en mentale,  ontwikkeling. Heel graag wil ik mijn kennis overbrengen en ouders begeleiden in het geven van babymassage aan hun baby. Hierom heb ik met veel interesse en enthousiasme de training Docent Shantala Babymassage gevolgd (Holos, Utrecht). Ik kijk er naar uit om je met zorg, kennis, plezier en persoonlijke aandacht te leren hoe je de Shantala Babymassage aan jouw baby kan geven.

Graag tot ziens!

IMG_1831-001